Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adio profiluri false pe Facebook!

ro

24 Mar, 2016 23:41 1694 Marime text
 
Mark Zuckerberg testează un set de instrumente pe Facebook prin care să poată alerta utilizatorii rețelei de socializare atunci când numele și fotografiile profilului lor sunt folosite pentru crearea unui cont nou de utilizator, scrie theverge.com.
 
Cu ajutorul noului instrument, Zuckerberg vrea să descopere când se încearcă dublarea unui cont de utilizator. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, Facebook va alerta deținătorul contului original, care apoi poate decide să marcheze contul creat de impostori. Prin introducerea acestei măsuri, Facebook vrea să elimine posibilitatea realizării unor conturi false pe rețeaua de socializare. Conturile care au fost semnalate ca fiind dubluri vor fi recenzate manual de către Facebook.
 
Hărțuirile online continuă să reprezinte o problemă pentru rețelele de socializare, iar companiile încă încearcă să găsească modalități prin care să facă față acestei provocări. Portalul Mashable relatează că Facebook lucrează și la alte funcții împotriva hărțuirilor sexuale pentru ca femeile să se simtă în siguranță atunci când folosesc acest serviciu. Facebook oferă totodată posibilitatea utilizatorilor de a selecta cine poate să aibă acces la fotografiile lor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii