Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adelina Toncean din Constanța este consilierul ministrului muncii. Cine este Adelina Toncean

ro

10 Sep, 2016 07:57 5955 Marime text
”Mulțumesc mult Adelina Toncean pentru ca ai acceptat sa te alături echipei de la minister. Oameni ca tine sunt un exemplu de dăruire si implicare! Împreuna sunt convins ca vom putea veni mai bine in întâmpinarea problemelor cu care se confrunta copiii vulnerabili, in special cei din zona instituționalizată”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice, ministrul Dragoș Pâslaru.
 
Potrivit lui Adrian Sasu în prezent Adelina este implicată în atragerea de fonduri de la o bancă din România pentru Spitalul Municipal Mangalia, camera de primiri urgențe pediatrie, acest spital având nevoie de niște dotări speciale pentru diverse intervenții în cazul copiilor.

Adelina Toncean, fost jurnalist la ZIUA de Constanța, ne-a declarat că a fost numită consilier al ministrului în problema copiilor institutionalizați, începând cu 8 septembrie anul acesta.


Mai trebuie spus că Adelina Toncean a făcut parte din echipa de campanie a fostului rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân în perioada de dinainte de alegerile locale din 2016.

La 1 decembrie 2015 TVR i-a acordat tinerei Adelina Toncean din Constanța, Trofeul Inimi de români, care a adoptat nu unul, ci doi copii cu boli extrem de grave.
 
Însă din păcate pe unul dintre acești copii l-a pierdut în urmă cu aproape un an, dar pentru celălalt Dumnezeu a făcut un miracol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii