Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuze fără precedent "Borcea şi Becali spală bani la pariuri"

ro

11 Sep, 2011 18:45 1407 Marime text

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, crede, într-un interviu publicat în Libertatea.ro, că rudenia dintre cei doi este doar de faţadă, aceştia profitând de echipele pe care le conduc ca să câştige bani din pariuri.

"Ne consideră pe toţi idioţi. Vrea să credem că el are cu Becali altă relaţie decât de natură financiară. Eu îi suspectez că spală bani, că nu sunt interesaţi să câştige neapărat meciurile. Cred că fac bani cu pariuri , să vă uitaţi unde sunt Dinamo şi Steaua acum şi unde vor ajunge, după ce vor începe aranjamentele. Borcea vrea să credem că s-a despărţit pe bune de nevastă-sa şi pe urmă merge cu ea în vacanţă. A împărţit averea în două şi statul şi-a luat ochii de pe jumătate din bani", a spus Miron Cozma în Libertatea.

În acelaşi interviu, Miron Cozma a dat la iveală o urzeală a oamenilor de fotbal, menită să-i disponibilizeze pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi pe Dumitru Dragomir, şeful LPF, şi să-l aducă pe Anghel Iordănescu în locul "Naşului".

sursa: http://www.libertatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • make 11 Sep, 2011 17:21 si marian inacu-in tari din jurul romaniei-cind dadea gol timisoara in ultimele minute-dna tace-si lupescu e bagat si m sandu si seful lui de la ibiza