Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații grave Un bărbat susține că polițiștii au intrat cu forța în curtea lui și i-au luat la bătaie musafirii

ro

06 Sep, 2016 10:08 1822 Marime text
Acuzaţii revoltătoare la adresa poliţiştilor din Tulcea. Un localnic are imagini, de pe camera de supraveghere a casei, în care a surprins cum oamenii legii întrerup petrecerea dată în curte şi îi iau la bătaie pe oameni!
 
Nu sunt imagini pe care le vezi în mod normal la o petrecere. E aproape de miezul nopții, iar polițiștii vor să le scoată distracția din cap chefliilor, dar nu cu vreo amendă, ci cu pumni pe care îi împart cu "talentul" maneliștilor care răsună din fundal, scriu jurnaliștii kanald.ro.

BUDI SAMIR, victimă: Nici nu bate la poartă, absolut nimic. Îmi intră buzna în curte.
 
BUDI SAMIR, victimă: Cumnatul meu îl întreabă cum te cheamă, îi zice: cum mă cheamă? Îi dă direct la coastă.
 
Din cele trei echipaje, două de polițiști și unul de jandarmi, nimeni n-are chef de dans... ba din contră. Oamenii legii sunt foc și pară pe cei care petrec, după ce i-au mai avertizat o dată că vecinii deranjați de zgomot sună de zor la 112. Ghidați, probabil, de proverbul "vorba lungă, sărăcia omului", responsabilii cu paza și ordinea au sărit peste amendă, la o corecție nepermisă.
 
Priviți ce se întâmplă mai departe! După ce șase oameni ai legii intră în curte și îi scot cu forța pe trei dintre petrecăreți, în fața porții, se întâmplă ceva strigător la cer: unul dintre bărbați este pălmuit zdravan de un polițist.
 
Deși bărbatul pare să nu opună rezistență, omul legii duce "corecția" și mai departe: îl lipește de zid și îi lovește din nou.
 
Nici bărbatul în cămașă albă, care vrea să-i sară în ajutor rudei pălmuite, nu scapă de corecțiile polițiștilor. Este pus la zid și împins de mai multe ori.
 
Bărbatul în curtea căruia a avut loc petrecerea susține că poliția a plecat fără să aplice vreo amendă sau vreun avertisment scris. Ce au de zis șefii Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea?
 
„În ceea ce privește aspectele surprinse de căre sistemul de supraveghere video, în urma examinării filmării în cauză s-a dispus măsura sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, totodată dispunându-se și măsura cercetării disciplinare“, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea, contactați de Kanal D. 
 
Bărbatul care îi acuză pe polițiști că l-au bătut și-a angajat un avocat și vrea să-i dea în judecată pe oamenii legii, mai informează kanald.ro.

sursa foto: kanald.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii