Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații grave „Toată secția de Chirurgie Cardiovasculară este infestată cu stafilococ, iar Marius Militaru ascunde“

ro

15 Dec, 2014 19:42 2818 Marime text


În urma reținerii, pentu 24 de ore, de către procurorii DNA Constanța a medicului Marius Militaru, șef al Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, un constănțean a postat pe pagina cotidianului ZIUA de Constanța următorul mesaj:

„Să nu crezi în blesteme domnule Militaru? La o zi după ce mama mea nu mai este printre pământeni. După faptă și răsplată! Acesta este omul de care spuneam că este un mare ticalos. Un om pentru care viața nu reprezintă nimic .Un ticalos, ca să nu spun o jigodie. Pot să depun și eu marturie domnule Militaru?  Răzbunarea te face să mai uiţi de durere. Răzbunarea e ademenitoare şi are o mare putere, chiar dacă e fără speranţă. Cât de mare, cât de mare ești Tu Doamne! Pentru mine răzbunarea a fost o simplă rugaminte către Divinitate ! Să nu crezi în Divinitate? La o zi după ce mama a închis ochii din cauza acestui nemernic, o rușine pentru sistemul medical, ce să vezi ? Divinitatea nu iartă domnule Militaru ! Sunt sigur că de această data nu mai scapi ușor! Bărbații Covalciuc Bogdan, Adrian Covalciuc și Covalciuc Dragoș cred în Dumnezeu. Tu ai vrut să fi eu, dar de fapt nu esti decat un pigmeu, criminal și urât mirositor.  Toată secția de Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Judeţean Constanţa este infestată cu stafilococul pioceanic (Pseudomonas aeruginosa) și acest nemernic ascunde acest lucru. Cere bani și omoară oameni nevinovați“, ne-a scris constănțeanul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dolores 15 Dec, 2014 20:05 lacomia nerusinata a medicilor anestezisti din spit .judetean este subiect de glume sinistre la petrecerile asa zisilor medici din acest lacas unde sunt si oameni exemplari