Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Acuzaţii grave la Scoala nr.2 din Valu lui Traian

ro

19 Feb, 2016 12:09 8848 Marime text
Mama unui elev acuză o învăţătoare de la şcoala viceamiral Ioan Murgescu din comuna Valu lui Traian că, în mod repetat, i-a lovit copilul. Situaţia a fost sesizată conducerii unităţii de învăţământ. În acest moment, la şcoală au fost convocaţi membrii Consiliului de Administraţie pentru a verifica veridicitatea celor reclamate şi, dacă va fi cazul, să ia măsurile ce se impun. Informaţia a fost confirmată de directorul Şcolii viceamiral Ioan Murgescu, prof. Ionel Dedu.

UPDATE 1, ora 13.09

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi, ieri, la ora 11.30, de către mama a doi gemeni, fată şi băiat, cu
privire la faptul că cei doi copii ai săi au fost agresaţi incinta instituţiei de învăţământ în perioada septembrie 2015 - februarie 2016, în mod repetatde către un cadru didactic dn cadrul Şcolii nr. 2 Valu lui Traian.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 19 Feb, 2016 19:05 Mai bine cei dela conducere mai intai sa vada cum e sa stai si sa incerci sa predai la 20-30 de copii care fac galagie, deranjeaza ora etc. Un exemplu concret ce s-a petrecut in aceasi scoala, un elev a ranit un alt elev, iar educatoarea cand a sunat parintele copilului vinovat parintele a inceput sa rada ca si cum ar fi fost ceva comic... ceva normal, ceva banal. Cu totii am trecut prin anii de scoala iar cand profesoru iti dadea o palma nu itzi dadea ca asa a avut el/ea chef, itzi dadea ca meritai si in speranta ca altadata te vei potolii, vei invata ca ceace ai facut nu e bine.