Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi că au încercat să fure bucăţi dintr-o conductă dezafectată

ro

04 Nov, 2012 16:54 1182 Marime text
Sâmbătă, la ora 18.30, jandarmii aflaţi în patrulare în zona Canalului Dunăre-Marea Neagră, între Medgidia şi Cernavodă, au surprins un grup de bărbaţi care încărcau mai multe bucăţi de conductă în două autoturisme Dacia 1310.

La sosirea echipajului de jandarmerie, în zona pădurii Zenovia, între Canalul Dunăre Marea Neagră şi Autostrada A2, cei şase bărbaţi apucaseră să încarce, la lăsarea întunericului, în autoturismul break şi cel de tip pick-up, 15 cupoane de conductă, de circa 1,2 metri lungime şi 30 de centimetri diametru.

Echipajul de jandarmerie a stabilit că ţevile provin de la conducta Petrotrans, dezafectată, fiind dezgropate şi tăiate. Persoanele surprinse la faţa locului sunt Valentin G. (40 ani), Bucur G. (34 ani), Vasile P. (24 ani), Eugen S. (43 ani), Redin A. (56 ani) şi Mihai C. (51 ani).

În apropierea acestora, echipajul de jandarmerie a mai descoperit două butelii de oxigen, una de tip aragaz, 14 metri de furtun şi un regulator de sudură, un dispozitiv de tăiat metale, o rangă, lopeţi şi cazmale.

Cupoanele de conductă, în greutate de peste 700 de kilograme, au fost predate unei societăţi specializate în valorificarea metalelor, împreună cu sculele găsite asupra celor şase bărbaţi.

Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptelor de furt şi distrugere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii