Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum vrea și daune A dat firma în judecată pentru că...se plictisea și îi era rușine să încaseze salariul degeaba

ro

02 May, 2016 19:44 1983 Marime text
 
Un fost director de la o companie de parfumuri din Franţa a început un proces împotriva angajatorului care, spune el, l-a “trecut prin iad”. Frederic Desnard a lucrat vreme de 8 ani pentru compania franceză Interparfums, că manager. La sfârşitul lunii septembrie 2014 a fost dat afară, scrie L'Express. Omul spune însă că începând din 2010, firma “l-a distrus”, punându-l să se ocupe doar de sarcini mărunte, plictisitoare şi stresante – şi asta fiindcă departamentul pe care îl conducea până atunci a fost restructurat relatează stirileprotv.ro
“Eram deprimat, îmi era ruşine să iau bani fără să fac nimic”, afirmă Desnard, care spune că stresul şi lipsa oricărui stimul intelectual i-au produs probleme grave de sănătate, inclusiv un atac de epilepsie în timp ce era la volan din cauza căruia a făcut un accidente de maşină. Fostul manager afirmă că a “trecut prin iad” din cauza angajatorului şi cere daune de 150.000 de euro pentru ceea ce el numeşte “bore-out” – o afecţiune profesională nerecunoscută în Franţa.
Avocatul companiei respinge însă toate acuzaţiile şi spune că Desnard nu s-a plâns niciodată de plictiseală. “Dacă nu avea nimic de făcut, de ce l-a plătit firma?”, spune avocatul. Deja anul trecut Desnard a pierdut un proces pentru defăimare intentat de Interparfums, mai spun cei de la stirileprotv.ro.

Sursa: Stirileprotv.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii