Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum 5 ani murea tatăl fostului președinte al CJC. Om important la Ploiești. Ce spunea Nicușor Constantinescu despre tatăl său

ro

01 Aug, 2016 07:31 4762 Marime text
La 1 august 2011 s-a stins din viaţă Marin Constantinescu, tatăl fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în vârstă de 73 de ani, după o lungă şi grea suferinţă.
 
Marin Constantinescu fusese economist și fost director al ICS Alimentara Ploieşti, director adjunct al Direcţiei Comerciale a Judeţului Prahova.


La vremea respectivă presa locală, în special cea care aparținea grupării Radu Mazăre-SorinStrutinsky-Nicușor Constantinescu era plină de mesaje de compasiune.
Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe s-au aflat Claudiu-Iorga Palaz, prefectul de atunci al județului Constanța, Gabriela Mazăre, Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, Mihai Mazăre, Sorin Strutinsky, Decebal Făgădău şi familia și, mulți, mulți alții.

„Tatăl meu a fost un om care a pornit de jos. A făcut facultatea la fără frecvenţă pe vremurile acelea dificile şi a promovat treaptă cu treaptă, începând cu serele de la Bărcăneşti, director la ICS Alimentara Ploieşti, şi, respectiv, director adjunct la Direcţia Comercială a judeţului Prahova", a declarat, atunci, pentru Telegraful de Prahova, Nicuşor Constantinescu.

Potrivit sursei citate, Marin Constantinescu, de-a lungul anilor, a îndeplinit mai multe funcţii importante în industria alimentară prahoveană.
Ultimul său loc de muncă a fost la Direcţia Comercială a judeţului Prahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii