Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa Debbie Reynolds s-a stins din viaţă la o zi după ce a murit fiica sa, Carrie Fisher

ro

29 Dec, 2016 08:27 3980 Marime text
Marea actriță din perioada de aur a Hollywoodului, Debbie Reynolds, cunoscută mai ales pentru rolul său în comedia muzicală „Singin in the Rain“ (Cântând în ploaie - 1952), a murit la Los Angeles, la 84 de ani, la doar o zi de la decesul fiicei sale, Carrie Fisher, celebra prințesă Leia din seria „Star Wars“, anunță AFP, EFE și DPA, care citează portalul de știri despre vedete TMZ.

Potrivit sursei citate, Debbie Reynolds ar fi fost spitalizată de urgență mai devreme, miercuri, după ce ar fi suferit un atac cerebral. „A dorit să fie cu Carrie“, a declarat Todd Fisher, fiul său și fratele lui Carrie, pentru Variety. La domiciliul acestuia din Beverly Hills, au fost chemate serviciile de urgență puțin după ora locală 13,00, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Los Angeles, care a precizat că o persoană adultă a fost transportată la spitalul Cedars-Sinai.

Debbie Reynolds venise la reședința fiului său pentru a discuta despre înmormântarea lui Carrie când s-a prăbușit, potrivit TMZ, care citează surse familiale anonime. Actrița era bulversată de moartea fiicei sale, Carrie Fisher, la vârsta de 60 de ani, marți, la Los Angeles, urmare a unei crize cardiace.

Debbie Reynolds a scris în aceeași zi un scurt mesaj pe Facebook, semnat „mama lui Carrie“: „Mulțumesc tuturor celor care au știut să aprecieze darurile și talentele fiicei mele geniale și adorate. Vă sunt recunoscătoare pentru gândurile și rugăciunile voastre care o vor ghida de acum spre următoarea sa etapă“.

Sursa text: agerpres.ro; sursa foto: RT.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii