Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Vasile Cojocaru a fost condus pe ultimul drum (Galerie foto)

ro

23 Jan, 2010 19:58 2852 Marime text

des.jpgAstazi, peste o suta de persoane si-au luat ramas bun de la regretatul Vasile Cojocaru, actor, poet, profesor. Catedrala Episcopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel, acolo unde trupul neinsufletit a fost depus iarasi, de ieri seara, a adunat laolalta rude, colegi de scena, stundenti, simple cunostinte sau oameni care doar au apucat sa-l admire in diverse spectacole. Doina Pauleanu, directorul Muzeului de Arta, Diana Cheregi si Lucian Iancu - Teatrul de Stat, Clara Ghiuvelechian si Daniela Manolache - Teatrul pentru Copii si Tineret, Gheorghe Halet si multi alti actori, colegi de la Universitatea Ovidius, acolo unde era si profesor si alte personalitati din Constanta au asistat la slujba de inmormantare tinuta de IPS Teodosie, Episcopul Tomisului. Aceasta a inceput la ora 13.00 si a durat peste o ora jumatate. De acolo, intreg cortegiul funerar s-a deplasat la Cimitirul Municipal, unde actorul isi va dormi somnul de veci.

Actorul Vasile Cojocaru s-a stins din viata miercuri, in jurul orei 9.00, in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, acolo unde urma sa aiba lectii de actorie cu studentii Facultatii de Arte de la Universitatea Ovidius. I s-a facut brus rau si chiar daca un echipaj SMURD a ajuns acolo in doar cateva minute, nu l-au mai putut salva.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ujf 24 Jan, 2010 01:09 Ica, draga, dormi in pace! Imi pare tare rau ca cei din conducerea teatrului nu au tratat cu respect acest moment trist, nu am crezut ca la ultimul tau spectacol nu vor veni toti colegii langa care ai trudit.Iarta-i au avut repetitie si spectacol. Stimata conducere a teatrului nu prea ati avut spectatori la spectacolul de asta seara, ei a venit sa-l conduca pe Ica, si-au permis sa suspende dorinta de a veni la teatru in aceasta sambata. Felicitari! Multumiri IPS Teodosie pentru respectul pe care i l-a acordat lui Ica, a venit din tara, in graba, pentru a-l conduce pe ultimul drum. Cine are calitate are si se vede.
  • xyz 24 Jan, 2010 00:46 Ica, draga, dormi in pace! Imi pare tare rau ca cei din conducerea teatrului nu au tratat cu respect acest moment trist, nu am crezut ca la ultimul tau spectacol nu vor veni toti colegii langa care ai trudit.Iarta-i au avut repetitie si spectacol. Stimata conducere a teatrului nu prea ati avut spectatori la spectacolul de asta seara, ei a venit sa-l conduca pe Ica, si-au permis sa suspende dorinta de a veni la teatru in aceasta sambata. Felicitari! Multumiri IPS Teodosie pentru respectul pe care i l-a acordat lui Ica, a venit din tara, in graba, pentru a-l conduce pe ultimul drum. Cine are calitate are si se vede.
  • iustin 23 Jan, 2010 20:44 DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L NUMERE IN CEATA SFINTILOR....VESNICA SA-I FIE POMENIREA...