Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi derulate de poliţiştii constănţeni, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

ro

20 Mar, 2015 09:26 1133 Marime text
Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Dinamo şi Corpul Naţional al Poliţiştilor, organizează o serie de competiţii sportive între poliţiştii constănţeni, printre care se numără concursurile de tir, de tenis de masă şi de şah.
 
De asemenea, cu acelaşi prilej, în zilele de 21 şi 22 martie 2015, poliţiştii constănţeni vor derula o activitate de prezentare a logisticii IPJ Constanţa şi vor înmâna pliante informativ-preventive constănţenilor.
         
La data de 24 martie, ora 10.00, se va derula „Cupa Presei la Tir”, la Poligonul de tir din cadrul IPJ Constanţa, iar la aceiaşi dată, ora 11.00, în sala mass-media a IPJ Constanţa, conducerea Inspectoratului va avea o întâlnire cu reprezentanţii presei din judeţ.
 
La data de 25 martie, începând cu ora 10.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în zona Sălii Sporturilor, poliţiştii constănţeni vor desfăşura o parada auto-moto, o expoziţie de tehnică criminalistică, demonstraţii cu câinii de urmă, de arte marţiale şi în domeniul pirotehnic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii