Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea de documentare a Asociației Europene a Sporturilor și Jocurilor Tradiționale se încheie la Constanța

ro

14 May, 2016 15:25 1389 Marime text
Activitatea de documentare a Asociației Europene a Sporturilor și Jocurilor Tradiționale, începută săptămana trecută la București, se încheie în aceste zile la Constanța.
 
După ce au admirat frumusețea și dinamica sportului nostru național – Oina, cu ocazia competiției „Cupa Regelui”, președintele Asociației Europene a Sporturilor și Jocurilor Tradiționale, Guy Jaoen, este prezent la Constanța pentru a se documenta legat de Oina și Kures. Aseară, a avut loc o prima întâlnire a acestuia cu Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină și cu Aidan Ablez, președintele Asociației de Kures.
 
Astăzi, la Complexul Sportiv Tomis din Constanța, au avut loc câteva meciuri demonstrative de Kures. După această demonstrație, presedintele Asociației Europene a Sporturilor și Jocurilor Tradiționale, împreună cu Aidan Ablez și Nicolae Dobre susțin în aceste moment o conferință de presă, la sediul Federației Române de Oină.
 
În cadrul acestei conferințe, sunt prezentate principalele concluzii în urma desfășurării activităților de documentare a sporturilor tradiționale desfășurate pe parcursul a 10 zile de către Asociația Europeană a Sporturilor și Jocurilor Tradiționale, în România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii