Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea APM Constanţa în perioada 24 -28 ianuarie

ro

31 Jan, 2011 16:14 1534 Marime text

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a desfăşurat în perioada 24-28 ianuarie 2011 mai multe activităţi.

Compartimentul Proiecte, Relaţii Publice( C.P .R.P.) s-a ocupat de informarea publică directă, de informarea presei şi de corespondenţa pentru scrisori şi petiţii. Pentru Programul Casa Verde au fost înregistrate 13 cereri de finanţare nerambursabilă referitoare la "Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenrabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire". De la începutul perioadei de depunere până în prezent au fost înregistrate 468 de cereri de finanţare nerambursabilă şi au fost semnate cinci contracte. În aceeaşi perioadă a mai fost depuns şi opt dosare de decontare.

În cadrul Compartimentelor Evaluare lmpact( C.E.l.) şi Evaluarea Adecvată(C.E.A.) s-au eliberat 85 acte de reglementare şi 30 de consultaţii tehnice. Au fost efectuate verificări la amplasamentele SC SOMACO CONSTRUCT SRL, SC LAFARGE CIMENT ROMANIA SA.

Compartimentul Arii Protejate (C.A.P.) a asigurat permanent corespondenţa pentru solicitările scrise cu privire la ariile naturale protejate de interes naţional şi din Reţeaua Ecologică Natura 2000. S-au emis puncte de vedere privind încadrarea, faţă de ariile naturale protejate din judeţul Constanţa şi impactul asupra biodiversităţii obiectivelor propuse sper avizare/ autorizare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii