Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Șoferi băuți, depistați în traficul constănțean în acest weekend

ro

03 Dec, 2017 15:06 1626 Marime text
În acest weekend, mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au condus fiind sub influența băuturilor alcoolice. Cei în cauză au fost duși la spital pentru a le preleva probe biologice.

Astfel, la data de 1 decembrie a.c., ora 15.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 67 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
   
La data de 1 decembrie a.c., ora 20.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 1 decembrie a.c., ora 01.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, Postul de Poliție Mihai Viteazu, au depistat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Basarabia din localitatea Fântânele, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 
La data de 2 decembrie a.c., ora 00.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Făcăeni, județul Ialomița, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 
La data de 2 decembrie a.c., ora 01.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 2 decembrie a.c., ora 18.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Tîrgușor, au depistat un bărbat, de 55 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii