Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate dedicată Zilei Mondiale a Apei, la Liceul Murfatlar și Școala Ferdinand

ro

22 Mar, 2014 10:29 2902 Marime text
,,Apa este viața!” – a fost unul dintre sloganurile elevilor celor două unități școlare partenere, Liceul Teoretic Murfatlar și Școala Gimnazială ,,Ferdinand” din Constanța, reunite pentru a îmbina cunoștințele cu simțul artistic.

Activitatea dedicată Zilei Mondiale a Apei, derulată anticipat vineri, 21 martie 2014, într-un cadru festiv la biblioteca Liceului Teoretic Murfatlar a avut ca scop sensibilizarea tuturor invitaților prin mesaje antipoluare.

Sub îndrumarea doamnelor profesoare de chimie, Druncea Lăcrămioara Liliana și Enache Daniela, elevii claselor a VIII-a au prezentat materiale referitoare la structura apei, proprietățile fizice și chimice ale acesteia, sursele de apă, precum și măsuri ce pot combate poluarea ei.

Explozia de culori din picturile și desenele din cadrul expoziției reflectă faptul că elevii știu să se bucure de frumusețea apei și, mai ales, trag un semnal de alarmă pentru a fi prețuită cum se cuvine. Profesorii ariei curriculare ,,Matematică și științe”, participanți la activitate, au felicitat inițiativa tuturor celor implicați!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii