Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor de la transporturi. Tigarete, sute de litri de alcool și material lemnos, confiscate

ro

25 Nov, 2017 11:19 1801 Marime text
În ultima săptămână, polițiștii de la transporturi au patrulat în aproape 900 de stații de cale ferată, trenuri de călători și zone de risc, unde au identificat 21 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. Au fost întocmite 31 de dosare penale și au fost confiscate mii de țigarete, precum și sute de litri de alcool și material lemnos.

În perioada 17 – 24 noiembrie a.c., sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității, inclusiv a celei din domeniul economic.

Polițiștii au patrulat în 321 de stații de cale ferată, în 386 de trenuri de călători și în 188 de zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale).

În urma acțiunilor, polițiștii au depistat 14 urmăriți la nivel național, 11 minori lipsiți de supraveghere, 6 vânzători ambulanţi neautorizaţi și 2 deţinători de substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 31 de dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, loviri sau alte violențe, distrugere, evaziune fiscală, precum și alte fapte penale.

Polițiștii au efectuat 2 percheziţii și au identificat 21 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, 4 persoane fiind reţinute sau arestate preventiv.

Au fost ridicate, în vederea confiscării/indisponibilizării, 5.000 de țigarete, 750 de litri de alcool, 372 de metri cubi de material lemnos, precum și bani şi alte bunuri, a căror valoare totală se ridică la aproximativ 32.000 de lei.

Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii