Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Spitalul, prioritatea zero“. Acţiune fulger la Spitalul Judeţean Constanţa. Noua conducere a CJC a cerut mai multe documente (galerie foto)

ro

29 Jun, 2016 16:28 4136 Marime text
În cursul zilei de astăzi, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, însoţit de cei doi vicepreşedinţi, Daniel Learciu şi Claudiu Palaz a făcut o vizită fulger la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“.

„Am fost împreună cu cei doi vicepreşedinti. A fost o vizita inopinată. Am analizat mai multe aspecte privind activitatea spitalului pe mai multe secţii. Vrem să vedem care este situaţia la momentul acesta, ce priorităţi trebuie rezolvate si ce probleme sunt la momentul de faţă“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu. Acesta nu se află la prima vizită la instituţiile subordonate sau aflate în coordonarea CJC de când a fost numit în această calitate. În Week-endul Trecut el a vizitat Delfinariul şi Direcţia de Pază. Ţuţuianu a precizat că în cele ce urmează se va face o analiză a tuturor proiectelor spitalului aflate în derulare în acest moment.
                    
Cât despre rezultatele găsite la această primă vizită, şeful CJC a spus că au fost „şi mulţumitoare şi nemulţumitoare. Au foat mai multe puncte atinse. Am cerut mai multe documente de la conducerea spitalului şi vom vedea pe ce direcţii de dezvoltare trebuie să mergem“, a conchis acesta.
 
La rândul său, directorul spitalului, dr. Cătălin Grasa, a confirmat vizita conducerii CJC. „Da, am avut, azi, o vizită de la CJC Constanţa. Conducerea CJC a venit să vadă la faţa locului cu ce probleme ne confruntăm. Am pornit de la UPU până la etajul nouă al spitalului. Am prezentat  secţiile reabilitate şi cele nereabilitate. Am prezentat problemele cu care ne confruntăm. Au văzut lipsa mobilierului. Săptămâna viitoare va fi elaborat un plan de acţiuni, pentru a vedea care sunt investiţiile primordiale necesrae spitalului“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cătălin Grasa.

UPDATE, 17.58
„În timpul vizitei, conducerea Consiliului Județean Constanța, a constatat lipsa echipamentelor medicale cu care se confruntă spitalul dar și starea deplorabilă în care se află majoritatea secțiilor unității medicale vizitate.
Președintele Marius Horia Țuțuianu, a purtat discuții cu fiecare șef de secție, solicitându-le prioritățile pe termen scurt, mediu și lung pentru a se putea lua masurile necesare, în vederea desfășurări în cele mai bune condiții a actului medical.
La finalul vizitei președintele a asigurat cadrele medicale și conducerea spitalului de toată deschiderea și colaborarea, reiterând faptul că spitalul rămâne prioritatea zero a conducerii Consiliului Județean Constanța“, au precizat reprezentanţii CJC prin intermediul unui comunicat de presă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii