Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de amploare a IPJ Constanţa Poliţiştii au prins mai mulţi infractori mărunţi

ro

10 Jun, 2012 15:46 1065 Marime text
Ieri, poliţiştii Secției 3 împreună cu lucrători ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 44 ani, din București, care prin smulgere a deposedat-o pe o tânără din Năvodari, de o sacoșă în care se aflau mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, cel în cauză fiind prezentat instanței de judecată ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. În cursul aceleiași zile, ora 19.00, poliţiştii Secției 3 împreună cu lucrători ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie de 40 de ani, din Constanța, a fost deposedată prin smulgere, de un lănțișor din aur de aproximativ trei grame pe care îl purta la gât. Au reușit prinderea și imobilizarea acestuia în apropierea locului în care s-a comis fapta, pe strada Traian, ulterior pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Un alt bărbat de 38 ani, din Mihail Kogălniceanu este cercetat de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, după ce a încercat să smulgă poșeta unei femei, la intrarea în scara blocului în care aceasta locuiește, de pe strada Soveja, din municipiul Constanța. Aceasta a opus rezistență, iar doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier care se aflau în apropiere l-au imobilizat, predându-l ulterior polițiștilor Secției 2. Pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, astăzi urmând a fi prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.
 
Azi, la ora 04.40, polițiștii din stațiunea Mamaia au fost sesizați de către un tânăr de 27 ani, din Iași despre faptul că a fost acostat de un bărbat necunoscut, care l-a deposedat prin violență de un portmoneu ce conținea suma de 600 lei, un telefon mobil și un ceas de mână. Demarând operativ cercetările, polițiștii Biroului pentru Stațiunea Mamaia au reușit în scurt timp de la sesizare, identificarea și depistarea suspectului, în grupul sanitar al unui hotel aflat în apropierea locului comiterii faptei, unde acesta încerca să ascundă bunurile sustrase. Bunurile în valoare de 4000 lei au fost recuperate și predate părții vătămate, suspectul în vârstă de 18 ani, din Constanța urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 
 
La data de 9 iunie, ora 22.30, în baza unei informații, polițiștii Secției 1 s-au deplasat operativ în parcarea din spatele unui bloc de pe bulevardul Al. Lăpușneanu, reușind prinderea în flagrant a unui minor de 17 ani, care se afla într-un autoturism încercând să demonteze radio-cd-ul, cu ajutorul unei șurubelnițe. Geamul portierei dreapta față era spart, iar în imediata apropiere a autoturismului a fost observat un alt tânăr care a încercat să fugă dar a fost prins și imobilizat de către polițiști, asupra sa fiind găsite două șurubelnițe. Ambii suspecți sunt cercetați în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat, prejudiciul creat fiind de 2000 lei. Tot la data de 9 iunie, ora 18.00, polițiștii din Năvodari au prins în flagrant un tânăr de 21 ani, din comuna Lumina, în timp ce sustrăgea bunuri din grădina unui localnic. Prejudiciul în valoare de 100 lei a fost recuperat și predat părții vătămate, cercetările fiind continuate de către polițiștii din Năvodari cu suspectul în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii