Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a Poliţiei Rutiere Constanţa, pentru disciplinarea pietonilor

ro

16 Mar, 2011 19:00 913 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Constanţa derulează în această săptămână activităţi de prevenire a accidentelor rutiere care au drept cauză traversarea prin loc nepermis.

Echipele de poliţişti vor acţiona permanent şi vor avea în vedere toate categoriile de pietoni. Acţiunea demarată astăzi de Poliţia Rutieră Constanţa se înscrie unei acţiuni de mare amploare desfăşurată pe tot parcursul anul 2011, sub coordonarea I.P.J. Constanţa, având drept scop conştientizarea pietonilor cu privire la traversarea regulamentară, care scade riscul unei accidentări grave şi a decesului în cazul unui accident rutier.

Poliţiştii vor acţiona cu fermitate, nu vor tolera nici o abatere de la cadrul legislativ în vigoare şi vor aplica sancţiuni drastice persoanelor care nu respectă prevederile legale. Astfel, echipele de politţişti rutieri au acţionat ieri şi azi şi au aplicat peste 170 de sancţiuni contravenţionale pietonilor care nu au traversat regulamentar. Acţiunile de prevenire a accidentelor de circulaţie ce au drept cauză traversarea prin loc nepermis vor continua pe parcursul întregii săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii