Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Băncii Transilvania au aprobat fuziunea cu Volksbank România

ro

08 Oct, 2015 21:08 1583 Marime text
Acționarii Băncii Transilvania (BT) au aprobat astăzi fuziunea Volksbank România (VBRO) cu Banca Transilvania, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, se arată într-un comunicat al BT citat de Agerpres.
 
Integrarea Volksbank România în Banca Transilvania a început în luna aprilie a acestui an și se va încheia în 31 decembrie a.c., iar toate etapele de până acum s-au încadrat în termenele stabilite. Programul este organizat pe 25 de proiecte în domenii principale, cu echipe mixte, formate din angajați ai BT și VBRO.
 
Până în prezent, aproximativ 14.700 dintre clienții eligibili ai Volksbank România (peste 83%) cu împrumuturi în franci elvețieni au acceptat oferta de conversie, devenind clienți BT, și mai mult de 15.000 de clienți VBRO persoane fizice au beneficiat de soluția de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente. Valoarea totală a diminuării datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei.
 
”Odată cu primirea aprobării acționarilor pentru fuziunea Volksbank România cu Banca Transilvania, proiectul trece în etapa finală, care va dura până la finalul anului. Acțiunile din cadrul acesteia au ca principal obiectiv oferirea unei experiențe pozitive clienților VBRO, odată cu transferarea la BT: simulări pentru migrarea datelor, comunicarea consistentă cu aceștia începând cu 19 octombrie a.c., lansarea Ofertei de Bun Venit la Banca Transilvania, pregătirea echipei și a rețelei comune de unități”, se menționează în comunicatul citat.
 
Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcție de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM și Retail. BT are peste 6.000 de angajați, 550 de sedii și 1,92 de milioane de clienți activi. Strategia băncii este susținută de acționari internaționali, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și IFC - Banca Mondială.



sursa foto: paginadebanci.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii