Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Rugby Team Constanţa a organizat Turneul Litoral (galerie foto)

ro

09 Jul, 2016 12:09 1890 Marime text


Stadionul Mihai Nacă din Constanţa a găzduit astăzi Turneul Litoral, întrecere de mini-rugby organizată de ACS Rugby Team Constanţa, în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viaţă".

Proiectul este dedicat categoriilor de vârsta Under-10, Under-12 şi Under-14.

Cu acest prilej, a fost prezentată şi selecţionata Under-14, antrenată de Nicolae Mocanu, echipa care va reprezenta ACS Rugby Team la turneele organizate de Federaţia Română de Rugby. La acţiunea sportivă de pe stadionul Mihai Naca a fost prezent şi Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

În cadrul proiectului „Rugby - valori pentru Viață”, ACS Rugby Team Constanța i-a oferit echipament sport de joc (specific jocului de rugby) selecționatei U-14. Totodată, echipa din Mihail Kogălniceanu, antrenată de Cornel Vasile, a primit 40 de treninguri din partea ACS Rugby Team Constanța. În următoarea perioadă, iulie - august, ACS Rugby Team Constanța va oferi echipament sportiv pentru jocul de rugby la aproximativ 300 de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Echipamentul este format din tricouri, şort, jambieri și treninguri şi va fi oferit sportivilor din cele cinci zone de dezvoltare din județul Constanța, create în cadrul proiectului „Rugby, Valori pentru Viață”, și selecționatelor de U-10, U-12 și U-14. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii