Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACoR Constanţa îşi alege astăzi preşedintele

ro

21 Sep, 2012 13:42 1269 Marime text

Filiala Judeţeană Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România se reuneşte astăzi în şedinţa extraordinară a Consiliului Director, la sediul Bibliotecii Judeţene I.N. Roman.

Şedinţa are drept scop alegerea şi aprobarea structurii Consiliului Director pe funcţii, respectiv un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, doi vicepreşedinţi, un secretar şi patru membri.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, şi-au depus candidatura pentru şefia AcoR Constanţa trei primari. Este vorba de  preşedintele interimar al ACoR Constanţa, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, de primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu şi de primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie.

În cadrul Adunării Generale a ACoR de acum două săptămâni nu a fost posibilă alegerea unui nou preşedinte al ACoR Constanţa, de aceea alegerile pentru funcţiile de preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretar şi membri ai ACoR au fost programte pentru astăzi.

Din informaţiile pe care le deţinem, şefia ACoR va fi disputată, astăzi, de primarii Valentin Vrabie şi Cristian Cîrjaliu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii