Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere la Constanţa şi Lumina Beţi, la volan, de dimineaţă!

ro

22 Nov, 2014 10:19 1897 Marime text
După ce, probabil, au băut toată noaptea, doi bărbaţi din judeţul Constanţa s-au suit la volan, de dimineaţă şi au provocat accidente rutiere la 15 minute distanţă!
 
Primul s-a produs la ora 6.09, când P.M. (bărbat de 40 ani din Constanţa), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Cumpenei către şoseaua Mangaliei şi, ajungând în zona Blocului AV3, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 29 ani din Comana, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului care stătea pe locul din dreapta faţă în cea de-a doua maşină.
 
Al doilea accident a avut loc la ora 6.24, când S.V.I. (bărbat de 29 ani din Lumina), fiind, de asemenea, sub influenţa băuturilor alcoolice (0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus o maşină pe strada Mare, dinspre DJ 226 Năvodari-Lumina către strada Pelicanului şi, ajungând în staţia de autobuz din faţa Primăriei Lumina, loveşte în spate un microbuz care era oprit în staţie, transmit reărezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului băut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii