Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accidente în serie la Constanța

ro

12 Jul, 2015 11:06 2035 Marime text
 
În urmă cu câteva minute, două accidente s-au petrecut, simultan, în două zone ale municipiului Constanța.
Două mașini au intrat în coliziune pe bulevardul Tomis, în zona Dacia, o persoană fiind rănită. Iar un pieton a fost acroșat de un autoturism în dreptul Oborului de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

UPDATE ora 13.18


Iată cum s-au întâmplat accidentele, conform Poliției Rutiere:

În data de 12.07.2015, în jurul orelor 10:26, S.Ş. (bărbat, 26 de ani, din Nicolae Bălcescu) a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Tomis către strada Baba Novac şi ajungând în zona „Maritimo”, l-a accidentat cu oglinda retrovizoare dreapta pe V.V. (bărbat, 75 de ani, din Eforie Sud), care se deplasa pe partea carosabilă, în partea dreaptă a conducătorului auto, acostamentul destinat pietonilor fiind ocupat de autoturisme. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pietonului.
 
Iar în data de 12.07.2015, în jurul orelor 10:38, D.I. (bărbat, 79 de ani, din mun. Constanţa) a condus un autoturism pe b-dul Tomis, pe banda nr. 2, dinspre b-dul Alexandru Lăpuşneanu către str. Poporului şi ajungând în dreptul blocului TD 16, a efectuat viraj stânga peste marcajul continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe b-dul Tomis, în aceeaşi direcţie, pe banda nr. 3, fiind condus de M.D (bărbat, 70 de ani, din mun. Constanţa). Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto D.I.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii