Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente auto pe străzile din judeţ

ro

04 Sep, 2012 15:36 1191 Marime text
Luni, la ora 15.50, în municipiul Constanţa, Dumitru N. (57 ani), din localitate a condus un autoturism pe strada Cutezătorilor. Ajuns la intersecţia cu strada Eliberării nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire", a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Cezar Cătălin B. (32 ani), tot din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri din primul autoturism.

Tot în ziua de luni, la ora 17.45, în judeţul Constanţa, Gheorghe M. (41 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe DN2A dinspre localitatea Ovidiu către Constanţa şi ajuns la kilometrul 202, din cauza nerespectării distanţei în mers între autovehicule, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de Lucian A. (32 ani), din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Lucian A.

Un alt accident grav a avut loc în aceeaşi zi la ora 20.30. Nicolae A. de 24 ani, din localitatea Viişoara, a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Viişoara către Cobadin. Evenimentul a avut loc la kilometrul 223, când maşina condusă de bărbat a intrat în coliziune cu o căruţă nesemnalizată, condusă de o femeie, de 55 ani. Accidentului s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătoarei atelajului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii