Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulevardul Lăpuşneanu Accident spectaculos provocat de o tânără şoferiţă

ro

29 Apr, 2015 07:26 4424 Marime text
O tânără şoferiţă din Constanţa a reuşit azi-noapte contraperformanţa să şifoneze trei autoturisme şi să bage alţi doi tineri în spital, după ce, aflată la volanul unei maşini, a uitat să acorde prioritate la intersecţia străzii Dispensarului cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în Tomis Nord. Autoturismul său a intrat în coliziun e cu o maşină care avea prioritate şi pe care a proiectat-o într-un al treilea automobil.
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, în data de 29.04.2015, în jurul orelor 01.20, C. A. (femeie de 22 ani din Constanţa) a condus un autoturism pe strada Dispensarului, dinspre strada Cişmelei şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Al. Lăpuşneanu nu a respectat semnificaţia indicatorului CEDEAZĂ TRECEREA, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C. C.-G. (bărbat de 24 ani din Constanţa), dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Suceava.
 
În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de B. C. (bărbat de 24 ani din Mihail Kogălniceanu) şi care se afla oprit pentru a efectua viraj la stânga pe strada Dispensarului.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto C. C.-G. (policontuzionat prin accident rutier) şi a lui M. C. (bărbat de 19 ani din Constanţa, policontuzionat prin accident rutier), pasager dreapta faţă în al doilea autoturism, mai spun poliţiştii rutieri.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii