Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident spectaculos! O șoferiță s-a răsturnat cu mașina după ce ar fi adormit la volan

ro

18 Sep, 2016 10:09 3238 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață, la Orheiul Bistriței, în județul Bistrița Năsăud. Din primele informații se pare că șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, mașina ajungând cu roțile în sus. Tânăra a fost transportată la spital în stare gravă.
 
Accidentul s-a produs în jurul orei 7:00. O șoferiță de 20 de ani din Petriș, care cel mai probabil se îndrepta spre casă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, autoturismul ajungând cu roțile în sus. În urma impactului, autoturismul a fost distrus în totalitate, scriu jurnaliștii de la bistriteanul.ro.
 
Fata era singură în mașină când s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că mașina era una de familie, fiind înmatriculată pe numele fratelui său. Din primele informații reiese că șoferița nu ar fi purtat centură de siguranță.Tânăra este în stare destul de gravă, având un traumatism cranio-facial.
 
Polițiștii de la fața locului spun că este foarte posibil ca fata să fi adormit la volan, moment în care a și pierdut controlul volanului. Pe șosea nu există nicio urmă de frânare, semn că tânăra de 20 de ani nici nu a mai avut timp de reacție. Întrucât nu exista niciun martor la acest eveniment, iar tânăra este la spital în stare destul de gravă, încă nu se știe exact cum s-a produs accidentul.
 
În urma impactului, autoturismul a rămas fără două roți, iar țeava de eșapament a ajuns între două capuri de pod, la 20 de metri de autoturism.
 
Șoferița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale. Între timp, autoturismul a fost mutat de pe carosabil. 

sursa foto: bistriteanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii