Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident şocant pe bulevardul Ferdinand Un pasager a căzut din autobuzul RATC chiar în staţia Poliţie

ro

25 May, 2014 09:00 4140 Marime text
Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc, acum câteva minute, pe bulevardul Ferdinand în staţia RATC POLIŢIE, din apropierea sediului Poliţiei Municipale Constanţa.
Conducătorul auto al unui autobuz nu s-a asigurat la închiderea uşilor înainte de plecarea din staţie, moment în care un pasager a fost prins între uşi şi a căzut pe trotuar.
La locul evenimentului se află mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, un echipaj de la ambulanţă şi o comisie de la regia de transport care efectueaza ancheta internă proprie.
UPDATE: Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa ora 09.55
În data de 25.05.2014, în jurul orelor 08.30, B. D. (bărbat de 45 ani din municipiul Constanţa) a condus un autobuz pe bulevardul Ferdinand din Constanţa, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 către strada Mircea cel Bătrân, iar în staţia RATC ,,POLIŢIA,, nu s-a asigurat la închiderea uşilor, moment în care a surprins şi accidentat pe V. N. (bărbat de 68 ani din municipiul Constanţa) care cobora din autobuz şi care fiind prins de uşile autovehiculului a căzut ulterior pe trotuar. 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui V. N.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii