Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier. Unul dintre şoferi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

ro

22 Jul, 2016 12:28 2123 Marime text
Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 51 ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto marca Kia  pe strada Frasinului şi care la intersecţia cu strada Podgorilor nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar în intersecţie.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme. Ambii conducători auto posedau permis de conducere. Conducătorul autoturismului Kia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal.

Totodată, în cadrul unei acţiuni commune, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat pe strada Combustibilului din municipiul Tulcea un bărbat de 19 ani din comuna Ciucurova, (judeţul Tulcea), care conducea un autoturism marca BMW fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că  placuţele auto cu numărul de înmatriculare erau false. În cauză s-a întocmit dosar penal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii