Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul vinovat era băut Accident rutier pe strada Răscoalei. ȘASE victime (galerie foto+video)

ro

25 Apr, 2015 09:13 4806 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață între un autoturism marca Audi si un maxi-taxi - Mercedes. Evenimentul a avut loc pe strada Rascoalei. Conform primelor date șase persoane sunt rănite, ele având traumatisme minore. Mai multe ambulanțe au sosit la fața locului și au preluat victimele.

Poliția a deschis un dosar penal. Din câte se pare, șoferul din Audi (George Banu, de 26 de ani) ar fi declarat că a băut înainte de a pleca la drum.


Comunicat Poliția Constanța

„Accidentul s-a produs la intersectia strazilor T. Vladimirescu cu Rascoalei, pe fondul neacordarii priorității de trecere. Mai exact, un tânăr de 26 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat) nu a oprit la indicatorul rutier, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz care circula regulamentar, inrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vatamarea corporală ușoara a două tinere, pasagere în microbuz, care efectua transport de persoane. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă și îl cercetează penal pe tânăr pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă“.

Nu este primul accident de acest gen. 

Aproape de finele lunii ianuarie, pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, un microbuz a fost lovit de o mașină. Bilanțul: 21 de victime

Accidentul a fost cel mai grav raportat la numărul victimelor din ultimii şapte ani, din judeţul Constanţa. În 2008, pe DN 2A, în urma unui eveniment rutier, un autobuz s-a răsturnat. În urma accidentului au suferit vătămări corporale 41 de persoane. Ulterior, unul dintre pasagerii din autobuz a decedat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii