Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident rutier pe strada Nicolae Iorga, din Constanța (galerie foto+video)

ro

13 Dec, 2015 12:28 2467 Marime text
 
Poliţiştii rutieri au fost anunţaţi, în urmă cu câteva minute, că pe strada NicolaeI orga colt cu strada Ion Lahovari a avut loc un accident rutier.
 
Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune. Se pare că este şi o persoană vătămată. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE, ora 13.45:

Poliţiştii spun că un bărbat, 26 ani, a condus un  autoturism, pe str. Ion Lahovari din mun. Constanţa, dinspre bd. Mamaia către str. Poporului.

La un moment dat, ajungând la intersecţie cu str. Nicolae Iorga, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 37 ani , care circula pe str. Nicolae Iorga, dinspre bd. Al. Lăpuşneanu către bd. Tomis.

În urma coliziunii autoturismul femeii a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, ce era condus de o altă femeie, de 39 ani, ce venea din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şoferiţei de 37 de ani şi a pasagerei  din acelaşi autoturism, o femeie, de 64 ani.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii