Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier mortal la intrare în Valu lui Traian. Un autoturism a intrat sub un tir. Șoferul, un jandarm, este decedat (galerie foto+video)

ro

15 Nov, 2017 20:09 25137 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN3 la intrare în localitatea Valu lui Traian. 

Din primele informații un autoturism Peugeot 407 a intrat sub un tir, iar șoferul a decedat în urma impactului extrem de violent. 

La fața locului a ajuns și un echipaj de la Ambulanță dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Traficul în zonă este îngreunat din cauza accidentului rutier. La fața locului sunt mai multe echipaje de polițiști și pompieri de la Descarcerare. 

În urma impactului extrem de violent volanul autoturismului Peugeot 407 a fost aruncat din mașină la o distanță de aproximativ 30 de metri. 

Șoferul decedat în accident era jandarmi la Gruparea Mobilă Tomis Constanța, având gradul de căpitan. 

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un tir, circulaţia pe DN3 Constanţa – Murfatlar se desfăşoară îngreunat (pe câte o bandă pe sens) la intrarea în localitatea Valu lui Traian dinspre Constanţa. Evenimentul a avut loc în jurul orei 19.45.




Tirul implicat în accident a fost avariat ușor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eueueue 16 Nov, 2017 13:19 @Ion, avea maxim 70, limita de viteza in localitate e 70.
  • Ion 15 Nov, 2017 23:52 Oare cat iti trebuie sa vezi tirul in fata ta la 50-60 la ora maxim in localitate ? Verificati mai bine ce viteza avea caprainj shumaher.. Daca era un pieton in locul tirului ? Din nou , in localitate da?