Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.O femeie decedată, o tânără grav rănită Accident rutier la Universitatea Andrei Şaguna, produs de un șofer beat

ro

01 Jan, 2014 07:09 4844 Marime text
Poliţiştii de la Rutieră au fost alertaţi că s-a produs un accident rutier, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Potrivit unei sesizări sosite prin telefonul de urgenţă 112, evenimentul s-a produs în zona Universităţii Andrei Şaguna.


UPDATE:
Pe trecerea de pietoni au fost lovite două femei, care traversau regulamentar. Una dintre victime de 59 de ani a decedat pe loc, iar cealaltă este rănită. Polițiștii au demarat o anchetă. 


Este vorba despre Magdalena Ciocardel, de 59 de ani, care a decedat, și Alina Buzarna, de 25 de ani, a ajuns la Spital.  Șoferul George Florin Belu era băut, în momentul producerii accidentului. 

Potrivit polițiștilor, în  Update ora 9.30. Comunicat de la Poliția Rutieră:

În data de 01.01.2014, în jurul orelor 06.30, B. F. G. ( bărbat, 28 ani ) a condus un autoturism pe bld. A. Lăpuşneanu din mun. Constanţa, dinspre str. I.L. Caragiale către bld. Tomis şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul Liceului de Telecomunicaţii a surprins şi accidentat pe C. M. ( femeie, 59 ani ) şi B. A. ( femeie, 25 ani ), (angajate ale Spitalului Judetean) care s-au angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui C. M. şi vătămarea corporală uşoară a lui A.B. 

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără permisiunea politistilor.   Conducătorul auto a fost identificat ulterior şi testat cu aparatul etilotes Drager rezultatul fiind de 0.99 mg / l alcool pur în aerul expirat.       La data de 01.01.2014 conducătorul auto avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat Update: Tanara va supraviețui, susțin cadrele medicale. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii