Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Trafic îngreunat Accident rutier grav la ieşire din Constanţa. O persoană a murit (galerie foto+video)

ro

15 Feb, 2016 19:03 6903 Marime text
În această seară, a avut loc un accident rutier la ieşire din Constanţa, spre Ovidiu, în zona Dedeman. Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța este la faţa locului. Potrivit primelor date, un pieton este rănit.

Precizăm că accidentul a avut loc în aceeași zonă în care, în urmă cu doar patru zile, un bărbat a fost lovit mortal de o ambulanță.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 3, ora 19.43
 
Din cauza accidentului s-a format o coloană de maşini, care, pe bulevardul Aurel Vlaicu, se întinde până la Maritimo.

UPDATE 2, ora 19.37
 
Un microbuz care nu transporta pasageri a lovit un bărbat, acesta fiind aruncat pe partea cealaltă de mers. Apoi, a fost călcat de o altă mașină. Bărbatul a prezentat o traumă majoră, echipajul medical, în ciuda eforturilor de a-l resuscita, a fost nevoit să declare decesul.

UPDATE 1, ora 19.21

Potrivit surselor noastre, persoana rănită a încetat din viaţă. Avea doar 53 de ani şi era din localitatea Lumina.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Magda 16 Feb, 2016 06:23 Trebuiesc luate masuri urgente în această zonă pe lângă faptul ca trec oameni în fugă bulevardul și se moare pe capete se mai circulă și cu viteză poliția ce face? Dacă nu sunt bani pentru o pasarela de ce nu se montează limitatoare de viteza că-ți oameni trebuie sa mai moară ca autoritățile sa poată lua măsuri? Dacă nici acum nu se montează limitatoare de viteza se va muri în continuare. Păcat și Urât ce se întâmplă Multumesc
  • Dns 15 Feb, 2016 20:44 Este locul unde acum 5 zile a murit un batran lovit de ambulanta. Zona nu este deloc luminata desi este prelungirea bd tomis care leaga doua cartiere ale constantei..tomis nord cu palazu mare...iar persoanele care vor sa ia masina spre ovidiu au statia vizavi de dedeman si sunt nevoite sa traverseze soseaua intens circulata prin loc nepermis pentru ca cea mai apropiata trecere de pietoni e la abea la carefour..in zona asta moare un om la doua luni si autoritatile nu fac nimic nici sa asigure iluminatul zonei si nici cu trecerea de pietoni.cati trebuie sa mai moara acolo ca sa se faca ceva?