Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier între Năvodari și Lumina. Un BMW X6 a intrat într-un sens giratoriu. Al doilea incident în aceeași zonă într-o săptămână. Șoferul era băut (galerie foto-video)

ro

09 Oct, 2017 07:31 18314 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6.20 la ieșire din Năvodari către Lumina într-un sens giratoriu. Potrivit martorilor un autoturism BMW X6 a ratat intrarea în sensul giratoriu de la ieșire din oraș. De remarcat că autoturismul era nou, avea numere de înmatriculare provizorii. 

În urma impactului extrem de vioolent mașina a fost serios avariată. 

În aceeași zonă, în urmă cu aproximativ o săptămână, un alt autovehicul Range Rover ar fi avut aceeași soartă. 

Pe Facebook, pe grupul de InfoTrafic Năvodari, se cere luarea unor măsuri în zonă pentrua nu se mai petrece accidente rutiere: 

”Accident grav ieșire Năvodari, sensul giratoriu...identic cu cel de săptămâna trecută cu Roverul...trebuie să moară lume să se ia măsuri!”

”Același giratoriu, altă masina infipta, un X6 de data asta...ma tot gandesc, cine a proiectat sensul (bunker-ul) giratoriu, o fi mandru de ingineria lui?”
 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

La data de 9 octombrie a.c., ora 05.35, un bărbat de 35 de ani din Năvodari, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, dinspre strada Constanței către localitatea Lumina, iar intr-o intersecție, din cauza neatenției, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un sens giratoriu.

Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.30 mg/l în aer pur expirat)
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 

Sursa foto/video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cici 09 Oct, 2017 14:06 acele sensuri giratorii sunt prost puse. in loc sa fie pe centrul celor 2 benzi vine pus subit in centrul unuia dintre sensuri. o sa toto intre dobitocii si neatentii , fara numar in acele sensuri giratorii. plus ca impactul e dur.