Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. Ionuţ Bogdan Stroe, tânărul care vara trecută se filma bând vin la volan a recidivat A spulberat o studentă în staţia de autobuz (galerie foto+video)

ro

09 Mar, 2015 10:42 3585 Marime text
Un pieton a fost lovit de un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Dobrogea.
 
Incidentul a avut loc în urmă cu zece minute.
 
Un echipaj al Ambulanţei acordă victimei primul ajutor, iar poliţiştii rutieri anchetează cazul.

De asemenea, un echipaj al ISU Dobrogea a fost solicitat la eveniment.

UPDATE ora 10.57

Potrivit ultimelor informaţii, în accident ar fi implicate trei autoturisme.

UPDATE ora 11.14

Şoferul unui autoturism a intrat cu viteză de pe bulevardul Aurel Valicu pe breteaua spre bulevardul Lăpuşneanu, a acroşat un alt autoturism şi a intrat în plis staţia de autobuz de la capătul liniei 100. O tânără aflată în refugiul din staţie a fost rănită, iar maşina a spulberat, practic, staţia RATC. Echipajul de la Descarcerare nu a fost nevoit să intervină. Poliţiştii anchetează cazul.

UPDATE2 ora 12.00


Tânărul care conducea autoturismul marca Skoda şi a avariat alte două maşini parcate, înainte de a accidenta tânăra de 19 ani care aştepta în staţia de autobuz era beat-turtă.

Iniţial el a refuzat să sufle în etilotest şi chiar a încercat să părăsească locul accidentului înainte de sosirea poliţiştilor, au afirmat martorii.

În final, el a suflat în aparatul Dragger. Avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat!

UPDATE3 ora 14.19

Poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 09.00, şoferul, Ionuț Bogdan Stroe (foto jos, Facebook), în vârstă de 22 de ani, din Ion Corvin a mai fost implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale, pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanţa, unde a avariat alte două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt.
 
Tânărul este şi protagonistul unei filmări postate pe reţelele de socializare, la începutul lunii iunie 2014, când, împreună cu mai mulţi amici, s-au filmat în timp ce el conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, nerespectând normele rutiere.

La momentul respectiv poliţiştii s-au autosesizat, identificându-l şi sancţionându-l contravenţional cu 850 lei şi reţinându-i permisul de conducere pentru circulaţie pe sens opus, nefolosirea centurii de siguranţă şi lăsarea liberă a volanului în timpul mersului.

De asemenea, în perioada 15 ianuarie -13 februarie, acesta a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii