Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier în Constanța, pe bulevardul Tomis. O persoană a fost rănită grav

ro

21 Nov, 2017 08:18 4465 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis în zona restaurantului Rustic. 

Din primele informații o persoană a fost rănită. 

La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. 

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut accidentul. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța: 

La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.00, o femeie, de 24 de ani, din  localitatea Piatra, județul Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis , iar la intersecția cu strada Badea Cârțan, a surprins și accidentat grav o femeie, de 72 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța.
   
În urma accidentului rutier. autoturismul în cauză a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus.
 


UPDATE

Victima, o femeie de 72 de ani a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Județean de urgență Constanța

UPDATE. 

Victima este un pieton. Potrivit SAJ Constanța, pacientul este în comă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un sofer 21 Nov, 2017 11:29 Cate accidente trebuie sa se petreaca pana cand soferii vor invata sa conduca atent, prudent si sa respecte regulile de circulatie ca niste oameni civilizati? Am trecut in jurul 8:15 pe la locul accidentului, soferita de 24 de ani era tinuta in brate de o alta femeie si plangea ca un copil mic. Este prea tarziu acum pentru lacrimi, nu? Nu era mai bine pentru toata lumea sa fie atenta la cum conduce? Ganditi-va ca putea sa dea peste bunica oricaruia dintre noi din simplul motiv ca nu era atenta la sosea, poate vorbea la telefon, poate avea peste 50km/h desi chiar acolo este si o trecere de pietoni. Chiar as vrea sa stiu daca batrana era pe trecere sau nu. Dragi soferi, ganditi-va ca intr-o zi este posibil sa dati si voi peste copilul cuiva, mama cuiva sau poate chiar peste cineva drag voua pentru ca sunteti nervosi la volan, cu o mana stati cu telefonul la ureche in loc sa va luati un amarat de suport pentru telefon sau un bluetooth si bagati viteza de parca o sa ajungeti cu mult mai repede la destinatie. Pacat ca politia rutiera sta la birou, in loc sa stea in strada sa dea amenzi.
  • fara nume 21 Nov, 2017 10:51 Era si un copil de gradinita intins nemiscat pe trecerea de pietoni. El in ce stare se afla?