Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu puternic impact emoţional Accident rutier în Constanţa. O maşină a lovit o căruţă (galerie foto+video)

ro

04 Oct, 2016 19:22 4904 Marime text
Eveniment rutier mai puţin obişnuit pe străzile Constanţei. O maşină a intrat în coliziune cu o căruţă. S-a întâmplat în această seară, la intersecţia străzilor Eliberării şi Dezrobirii din cartierul Inel II. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime şi nici cu pagube materiale însemnate. Totuşi, poliţiştii de la Rutieră se ocupă de caz.

UPDATE 2
Căruţaşul, care se pare că era în stare de ebrietate, a fost imobilizat de poliţişti, după ce oamenii legii l-au văzut cum îşi bate calul rănit. Agenţii au fost nevoiţi să-l culce pe bărbat la pământ şi să-l încătuşeze.

UPDATE 1
Martorii care au asistat la accidentul rutier mărturisesc faptul că proprietarul căruţei a început să-şi lovească violent calul căzut pe asfalt în urma impactului cu maşina. Din fericire, chiar şi sub ploaia de lovituri, animalul găseşte puterea de a se ridica.

Legea din România pedepseşte actele de cruzime împotriva animalelor. Astfel, pentru fapta sa, proprietarul calului riscă să fie amendat sau să fie trimis după gratii pentru trei luni sau chiar un an.

sursa foto+video: InfoTrafic Constanţa/Mihai Vaju



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii