Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav cu 11 răniţi. UPDATE Trei maşini, printre care un microbuz al Unităţii Speciale de Jandarmerie din Cernavodă, s-au ciocnit la Valu lui Traian (galerie foto)

ro

12 May, 2014 17:01 4546 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa informează că un accident rutier a avut loc la intrare în localitatea Valu lui Traian, la prima barieră. Potrivit primelor informaţii, un microbuz şi două autoturisme au intrat în coliziune. La faţa locului s-au deplasat şase ambulanţe. Microbuzul s-a oprit în zidul unei case.

Microbuzul apartine Unităţii Speciale de Jandarmerie din Cernavodă. Mai multe persoane au fost duse la spital. Printre cei răniţi se află şi şoferul autocarului. Conform primelor date, în accident au fost răniţi 11 jandarmi, dar şi şofrul uneia dintre cele două maşini. Traficul rutier este paralizat în localitatea Valu lui Traian.

OFICIAL

Azi, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în Valul lui Traian din judeţul Constanţa a avut loc un accident rutier.  Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că un şofer, care conducea un autoturism dinspre Cernavodă către Constanţa, pe banda numărul unu, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere pe celălalt sens de mers, moment în care autoturismul pe care îl conducea a acroşat un microbuz care circula regulamentar pe banda numărul doi în aceiaşi direcţie de mers. În urma impactului microbuzul a părăsit sensul său de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii