Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Un autocar s-a răsturnat în judeţul Braşov. Două persoane sunt încarcerate

ro

23 Jun, 2017 19:38 3940 Marime text
Un autocar care transporta copii s-a răsturnat, vineri seara, pe DN 73A, în județul Brașov între Râșnov și Pârâul Rece, informează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja citat de Agerpres.

Reprezentantul ISU Brașov a precizat că la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție.

Potrivit sursei citate, din primele informații se pare că ar fi vorba de două persoane încarcerate.

Conform IGSU, citat de Agerpres. la locul evenimentului salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD, patru autospeciale pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje ale serviciului județean de ambulanță fiind și ele prezente la acțiune.

UPDATE ORA 20.00 Brașov: Autocarul implicat în accidentul de pe DN73 A nu transporta copii
 
Autocarul implicat vineri într-un accident rutier pe DN73 A între Râșnov și Pârâul Rece nu transporta copii, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.
 
"Este vorba despre un autocar cu pasageri adulți, care mergeau într-un team building, la o cabană din zona Bănicel. În acest moment se acționează pentru salvarea victimelor. Traficul în zonă este blocat în totalitate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Vom reveni cu informații", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii