Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Patru oameni au murit carbonizaţi

ro

28 Oct, 2016 17:37 2050 Marime text
Patru persoane au murit carbonizate, în această după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 5, în judeţul Giurgiu, şi în care au fost implicate două autoturisme şi o dubă.
 
Accidentul a avut loc pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în zona localităţii Uzunu, scrie romaniatv.net.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Ion Dristaru, în accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan şi o dubă.
 
În urma impactului, cele două autoturisme, în care se aflau câte două persoane, au luat foc.
 
"În momentul în care primul echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului, ambele autovehicule ardeau generalizat, iar victimele erau carbonizate", a declarat pentru News.ro Ion Dristaru.
 
Accidentul s-a produs după ce şoferul unuia dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu celălalt Logan, care era condus regulamentar, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere Giurgiu.
 
Conform acestora, cele două autoturisme funcţionau cu gaz.
 
Duba, care circula în spatele autoturismului condus regulamentar, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, după ce şoferul, care a observat accidentul, a tras dreapta de volan pentru a nu intra în cele două maşini.
 
Traficul rutier în zona accidentului a fost complet blocat. CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 16:20, în judeţul Giurgiu, traficul rutier pe DN5 Bucureşti – Giurgiu a fost reluat pe un fir, alternativ (dirijat de polițiști) în zona localității Uzunu, însă este permisă doar circulația autovehiculelor de mici dimensiuni (a autoturismelor).
 
Conducătoriiauto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii