Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Ce spun oamenii legii Accident rutier grav la ieşirea din Tortomanu. O victimă, prinsă sub maşină

ro

29 Mar, 2015 18:53 2781 Marime text
Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, la ieşirea din localitatea Tortomanu spre Siliştea. Din primele date, o maşină s-a răsturnat, iar o victimă este prinsă sub maşină. Nu se cunoaşte starea acesteia.

UPDATE 4, ora 22.20. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa

Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa transimt că accidentul a avut loc în jurul orei 18.40. Conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani din comuna Ţepeş Vodă, a condus un autoturism marca Dacia, pe DJ 224 dinspre DN 22C către DN 2A şi ajungând la km. 16+900m, pe fondul neatenţiei în conducere cauzate de consumul de băuturi alcoolice şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), pierde controlul direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă, se răstoarnă şi se opreşte în gardul unei societăţi comerciale. Conducătorul auto emana halena alcoolică, dar nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest "Drager” din motive medicale, dar i s-au recoltat probe de sânge, mai transmit poliţiştii. În urma accidentului, conducătorul auto fost rănit.

UPDATE 3, ora 21.25

Victima a fost scoasă de sub maşină în urma intervenţiei militarilor. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical prezent la faţa locului şi ulterior a fost transportat la spital. Deocamdată nu se ştie cum a fost posibil accidentul. Cel mai probabil însă, conducătorul auto nu purta centura de siguranţă, motiv pentru care a fost proiectat prin parbriz şi a ajuns sub compartimentul motor al maşinii. Din câte se pare, bărbatul era singur în autoturism. Poliţiştii fac cercetări.

UPDATE 2, ora 19.05

Către locul incidentului a plecat o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia. Militarii trebuie să intervină pentru scoaterea unui bărbat care a fost prins sub compartimentul motor al autoturismului răsturnat. Victima este în viaţă. Incidentul a fost sesizat de un participant la trafic, care a observat maşina răsturnată pe câmp.

UPDATE 1, ora 18.59

Către locul accidentului a plecat şi o ambulanţă cu un echipaj medical, fiind raportată până la această oră o singură victimă. Totodată, şi un echipaj al Poliţiei Rutiere se îndreaptă către locul incidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii