Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la IPJ Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Intervine Descarcerarea. Patru victime. Tineri de 18 şi 19 ani (galerie foto + video)

ro

06 Jul, 2017 00:29 14164 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în stațiunea Mamaia, în zona cunoscută sub numele La butoaie.

Din cauze necunoscute acum un autoturissm Dacia, cu numere de înmatriculare de Constanța, s-a încolăcit efectiv de stâlpul de iluminat de pe marginea bulevardului.

În mașină erau patru ocupanți dintre care doi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului se află și poliția rutieră care a început ancheta specifică pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul.

UPDATE oficial de la IPJ: 
La data de 05.07.2017, ora 22.43, numitul R.F.-C., în vârstă de 18 ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către orașul Năvodari, unde a pierdut controlul volanului si a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a încă trei pasageri, toți în vârstă de 18 ani.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adina 06 Jul, 2017 01:11 A intrat in sensul giratoriu cu peste 100km/h ( acul s-a oprit la 110),masina a intrat in balans apoi a vrut sa întoarcă la scuar cu frâna de mâna, masina fiind încă in balans... a pierdut controlul si a intrat in stâlp.. toți erau tineri pana in 20 de ani