Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav în localitatea Ciocârlia de Sus, județul Constanța. O mașină a Penitenciarului Poarta Albă implicată (galerie foto+video)

ro

22 Nov, 2017 15:17 13195 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază la intersecția DN 3 cu DJ 381 în localitatea constănțeană Ciocârlia de Sus. 

Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța prin Număruil de Urgență 112 a fost anunțat un eveniment rutier în urma căruia ar fi fost rănite trei persoane. 

La fața locului a intervinit și elicopterul SMURD care a preluat una dintre victime. O altă victimă a fost transportată la spital, iar cea de-a treia nu a necesitat transportul la spital. .

Din primele informații în accident au fost implicate două autovehicule: un opel înmatriculat în Bulgaria și o Dacia Duster cu număr ANP, de Constanța. . 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Poarta ALbă, Gabi Botezan, autovehiculul Dacia Duster implicat în accident aparține Penitenciarului Poarta Albă. La volanul acestuia se afla un angajat al instituției. 

Autovehiculul se întorcea dintr-o misiune către Poarta Albă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii