Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Prahova. Un autocamion și o mașină, implicate. Mamă și fiu, decedați. Tatăl, în comă la spital (video)

ro

03 Dec, 2017 19:35 4097 Marime text
În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav a avut loc pe DN 72 Filipeștii de Târg, pe raza localității Brătășanca. Un autocamion încărcat cu var stins și un autoturism au fost implicate în coliziune.

Cele trei persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. Este vorba despre doi decedați, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de 10 ani, și o a treia persoană aflată în stare de inconștiență.

Potrivit informațiilor, bărbatul în vârstă de 40 ani este transportat inconștient la UPU Ploiești.

Șoferul camionului, în vârstă aproximativ 50 ani, a fost rănit în urma evenimentului și este transportat la UPU Ploiești.

Pompierii intervin cu două autospeciale, o descarcerare grea, SMURD terapie intensivă și un SMURD cu 21 pompieri.

Autocamionul care se află în aceste momente în afara părții carosabile avea aproximativ 20 tone de încărcătură.

Potrivit Centrului InfoTrafic, cauza producerii a fost neacordarea de prioritate din partea autoturismului, care a intrat în coliziune frontală cu tirul, a cărui remorcă s-a răsturnat, iar încărcătura de pietriş s-a împrăştiat pe suprafaţa carosabilă. În urma impactului au rezultat două persoane decedate din autoturism (un minor în vârstă de 5 ani şi mama sa), o alta în comă (tatăl copilului) şi o a patra rănită grav (şoferul tirului). În prezent traficul rutier este restricţionat pe sensul de mers Târgovişte - Ploieşti.

Sursă foto și video: ISU Prahova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii