Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu microbuz Patru constănţeni, răniţi la ieşirea din Babadag

ro

01 May, 2012 20:27 1887 Marime text

Nu mai puţin de patru constănţenid, dintre care doi elevi, au fost răniţi în această după-amiază într-un accident rutier petrecut la ieşirea din localitatea Babadag.

Din primele informaţii publicate de Adevărul de Seară Tulcea, se pare că este vorba despre doi elevi, însoţiţi de profesoara lor şi de şoferul microbuzului, iar evenimentul s-a produs în jurul orei 14.30, când constănţenii se întorceau de la mănăstirile din judeţul Tulcea. Conform sursei citate, accidentul s-a produs la ieşirea din Babadag, când microbuzul în care se aflau elevii şi profesoara a intrat într-un TIR. În urma impactului, şoferul microbuzului a rămas încarcerat şi a fost necesară intervenţia echipajelor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea pentru a-l scoate din fiarele autovehiculului. Totodată, profesoara, în vârstă de 50 de ani, dar şi doi elevi, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea, urmând, cel mai probabil, să fie transferaţi ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit Adevărul de Seară Tulcea, cei patru răniţi sunt stabili la acest moment, şoferul fiind cel care a suferit rănile cele mai grave. La faţa locului s-au deplasat şi echipajele Poliţiei Rutiere Tulcea, care au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Neacsu Daniel 05 May, 2012 00:19 Politia rutiera a fost de vina ...
  • Neacsu Daniel 05 May, 2012 00:18 Din cate stiu eu si inca 2 prieteni am fost care am scos 30 si ceva de copii din acel autobuz ... Sunt mandru ca am fost erou ( acel autobuz scapa benzina , in orice moment putea sa explodeze ) dar am salvat 30 si cv de copii >:D<