Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe DN1A Deputatul PLR Sorin Teju, implicat într-un grav accident rutier

ro

23 Jan, 2015 22:47 2293 Marime text
Deputatul Sorin Teju (PLR) a fost rănit grav, vineri seară, într-un accident petrecut pe DN 1A, judeţul Prahova, în care o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, între victime numărându-se şi soţia parlamentarului, care este în comă profundă
 
Accidentul rutier s-a produs, vineri seară, pe drumul naţional 1A, în localitatea Lipăneşti, din judeţul Prahova, şi s-a soldat cu un mort şi cinci răniţi.
 
Una dintre victimele accidentului este deputatul Sorin Teju, ales pe listele USL în colegiul Valea Teleajenului, zonă în care s-a produs accidentul.
 
Deputatul, aflat într-un autoturism împreună cu soţia sa şi o altă persoană, a suferit o dublă fractură de gambă şi a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean din Ploieşti, au declarat pentru Mediafax surse medicale.
 
Soţia parlamentarului, director la o şcoală din Vălenii de Munte, localitate situată la doar câţiva kilometri de locul accidentului, este în comă profundă.
 
O altă femeie este, de asemenea, în comă, iar alte două persoane au suferit politraumatisme, însă viaţa lor nu este în pericol.
 
Persoana care a murit în acest accident se afla în maşină cu parlamentarul, iar medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze la locul accidentului, însă fără rezultat.
 
Potrivit unor surse, deputatul se afla la volanul maşinii sale, însă nu el ar fi provocat accidentul, ci şoferul unei maşini de lux care ar fi intrat pe contrasens.
 
Traficul rutier în zona accidentului a fost întrerupt aproape o jumătate de oră.
 
Sursa: mediafax.ro
Sursa foto: observatorulph.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii