Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Două maşini s-au ciocnit în intersecţie Accident pe bulevardul Tomis din Constanța

ro

24 Jan, 2015 11:14 2344 Marime text
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină la intersecția bulevardului Tomis cu strada N. Iorga din municipiul Constanța. Din primele date, în accident au fost implicate două mașini. Există o victimă.

UPDATE, ora 16.03

În impact au fost implicate un autoturism Dacia Solenza care venea dinspre intrarea în curtea spitalului şi o altă maşină care circula pe Bulevard.  

Poliţiştii de la Serviciul rutier spun că în urma accidentului o persoană a fost rănită. Medicii care i-au acordat primul ajutor erau la doar doi paşi, dincolo de gardul spitalului.   

Autoturismul Dacia a rămas în mijlocul intersecţiei, ceea ce a dus la blocarea unui sens de mers. Poliţiştii au fost nevoiţi să direcţioneze maşinile care treceau prin zonă pe contrasens pentru evitarea unui blocaj. Cea de-a doua maşină a ajuns pe trotuarul spitalului şi a evitat la doar câţiva centimetri un stâlp de iluminat public.   

Oamenii legii cercetează acum cauzele accidentului şi, dacă se impune, vor lua măsura sancţionării unuia dintre conducătorii auto care a forţat culoarea roşie a semaforului.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii