Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident naval în portul Tulcea Un cargou a intrat în nava muzeu Republica

ro

15 Jul, 2011 23:54 2709 Marime text

2g424g.jpgÎn urmă cu zece minute o navă sub pavilion coreean a lovit în nava muzeu Republica, ancorată în portul Tulcea. Căpitănia Zonală, poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului.

Din primele informaţii, nimeni nu fost rănit. Cei care erau la terasă pe nava Republica s-au speriat şi au fugit cât au putut de repede pe pasarelă. „Ăla intra în noi, iar unii de pe terasă făceau poze... Şi au şi plecat fără să plăteasc!", povesteşte o angajată de pe navă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

La momentul de faţă vaporul care a intrat în nava Republica încearcă să oprească la mal, pentru a sta de vorbă cu cei de la Căpitănie. „Cred că a pierdut direcţia. Nu au făcut cine ştie ce stricăcuini, dar acesta este un obiect de patrimoniu! Avem o bară îndoită şi cine ştie ce s-a mai stricat", spune Vladimir Şopov, directorul Societăţii de Transport Public Tulcea, firma care administrează acest obiect de patrimoniu.

Martorii spun că vaporul ar fi acroşat şi rapida care mergea spre Sulina: „Cargoul venea de pe Dunăre, spre noi, spre Rapidă. Prima dată a lovit două bărci, după care a intrat într-un ponton, apoi a deviat uşor şi a intrat în rapidă. Eu mă aflam pe ponton aşetptam să urc în rapida de Sulina", spune Nicolae Nicolau (18 ani), din Tulcea.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii